SingingFriend


How are you?

Ons verhaal begint in 1951, met een man en zijn diepgewortelde passie voor vogels. Een sterke basis. Het familiebedrijf ging van vader op zoon en later nam de derde generatie het roer over. En de liefde voor vogels is blijvend.

Vandaag de dag dragen wij bij aan het kunnen genieten van tuinen, balkons en terrassen. Zowel voor mensen als voor dieren. Met ons hechte team werken we continue aan nieuwe concepten, waarbij we de verbinding zoeken tussen mens, natuur en goede producten.
Terwijl we dat doen, blijven we vriendelijk voor de aarde, door zo veel mogelijk gebruik te maken van duurzame, milieuvriendelijke grondstoffen. En de prijs, ook die houden we vriendelijk.

SingingFriend staat voor een mix van (multi)functionaliteit, gebruiksgemak en kwaliteit, waarbij op ieder van deze gebieden aandacht is voor detail. Al onze producten worden gemaakt voor het gemak van onze klanten, voor het plezier van de mensen thuis en voor het genot van onze zingende vrienden. Op die manier verbinden we vormgeving aan natuur en daarmee stimuleren we de creatie van nieuwe leefwerelden voor vogels, door mensen.

Dat is onze passie.
Jeroen Mutsaers.

DE SINGING FRIEND FORMULE
Aandacht + Duurzaam + Uniek = Singing Friend

Aandacht
In alles wat we doen zorgen we voor dat extra beetje aandacht. Aandacht voor details, aandacht voor de (mullti)functionaliteit en aandacht voor de afwerking van onze unieke producten. Bovendien hebben we aandacht voor onze klanten. We zijn betrouwbaar, servicegericht en continu op zoek naar langdurig partnerschap. Want aandacht maakt mooier, garandeert hoge kwaliteit en werkt nou eenmaal het best voor de lange termijn.
+
Duurzaam
Moeder natuur is ons grootste goed. Die erkenning voor de natuur zit in ons DNA en dat is te herkennen in onze producten. Niet voor niks is duurzaamheid een van onze belangrijkste waarden. We streven naar fair in de breedste zin van het woord; van het gebruik van duurzame grondstoffen voor onze producten en de keuze voor onze fabrikanten tot aan een eerlijke prijs.
+
Uniek
‘Anders’ is wat ons kenmerkt. We zijn uniek in ons assortiment en onze ontwerpen. We ontwikkelen producten die naast dat ze passen bij de laatste trends ook tijdloos zijn in materiaalkeuze en functionaliteit. Samenwerking is wat ons kenmerkt. We vinden we het belangrijk om iedereen vanuit zijn of haar kracht het team te laten versterken. Samen, praktisch, mooi en bovenal uniek.