SingingFriend


How are you?

Laat het ons weten als je
andere vragen hebt

Ja, al onze producten hebben UV protectie.

De klittenbandjes zitten in de verpakking.

De feedR is speciaal gemaakt voor de kleinere vogels zoals: pimpelmezen, koolmezen, mussen, groenlingen etc.

Grote vogels kunnen er niet op zitten doordat er bij de feedR geen stokje uitsteekt, maar hij een geïntegreerd stokje heeft.

Kunststof is zeker goed. Het is glad aan de binnenzijde, zodat de jonge vogels er geen grip op hebben met hun nageltjes, Ze kunnen daardoor pas uit het nest als ze kunnen vliegen.

Op de verpakking zit een ophanginstructie met de hoogte, richting etc. Deze vindt u ook op deze site bij de uitleg van iconen op de verpakking.

Bij de breedR zitten 3 verschillende diameters invliegopeningen: 28mm, 35mm en 40mm. U kunt dus zelf kiezen welke vogels u toegang geeft tot de breedR.

Doordat de klittenband van nylon is kunt u hem zeer strak aantrekken zonder dat hij breekt. Echter neemt nylon ook wat vocht op dus kunt u het best de klittenband 2 weken nogmaals controleren. Zoals op de verpakking staat is het altijd beter om de producten net boven een ring van de regenpijp te plaatsen. Dan kan hij zeker niet verschuiven.

Evie is uitermate geschikt voor de kleinere vogelsoorten. Echter grotere vogels kunnen er ook uit eten. Wilt u dit voorkomen, dan kunt u Evie het beste middels een touwtje of ijzerdraadje door het oogje aan de bovenzijde ophangen. Evie wiebelt dan en daar houden grote vogels niet zo van.

De MultifeedR is een voeder waar u twee silo's krijgt bijgeleverd. De silo met de grotere openingen gebruikt u voor vetbollen, de silo met kleinere openingen voor zonnebloempitten en pinda's. Wij adviseren u geen pinda's te voeren als het broedseizoen is begonnen. Jongere vogels zouden hierin kunnen stikken.